Mikrober

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
3-6 år
Mødedag/tid: 
2 gange pr. måned (søndag 10.00-11.30 og Tirsdag 16.30-18.00)
Ledere: 
Jannie Zobbe (30547547)
Foraeldrekontakt

Mikrobe

Mikrobespejderne er fra alderen 3-6 år.
Mikrobe eller familiespejd som det også bliver kaldt, er for de allermindste og altid sammen med enten mor eller far.
Som noget nyt er der flere spejdergrupper, rundt om i Danmark, der er begyndt at tilbyde de 3-6-årige børn spejderoplevelser sammen med deres forældre. Her er der mulighed for forældre at mødes med andre forældre og lave spændende aktiviteter, samt skabe gode oplevelser sammen med deres spejderbarn. 

Familiespejdens ide er, at både forældre og barn er aktivdeltagende i spejderaktiviteterne, hvor natur, friluftsliv, fantasi og kreative aktiviteter er centrale emner ved spejdermøderne. Spejdermøderne bliver holdt en til to gange i måneden, hvor mikrobelederne har lavet nogle spejderaktiviteter, som mikrobespejderen og enten far eller mor kan deltage i. De har også mulighed for at snuse og deltage på nogle af lejrene.

 

Mikrobeprogram efterår 2018 og forår 2019

- kommer Snart

 

 

HUSK altid tøj, så I kan være ude – vi vil prøve at starte alle møder udenfor. Alle møder er på Stadion Alle, medmindre der er informeret om andet. 

Hvis du ikke kan komme til møde, så husk afbud Jannie Zobbe (30 54 75 47).

 

 

 


Det er vigtigt at man tilmelder sig til Migrobe spejder, før vi kan starte et hold. Send en mail til struerspejderne [at] hotmail [dot] com og høre nærmere