Er der en spejderleder gemt i dig??

Er der en spejderleder gemt i dig??

Er der en spejderleder gemt i dig?

 

  • Giver børn dig smil på læben?
  • Giver oplevelser, hygge og socialt samvær med mennesker dig ny energi?
  • Ser du naturen som en legeplads med muligheder for kreative og lærerige aktiviteter?
  • Ser du dig selv som et positivt og ansvarligt menneske med gå-på-mod?

 - Ja, så er der helt sikkert en spejderleder gemt i dig.

Struerspejderne er en spejdergruppe, som rummer masser af energi, glade børn og voksne. Vi har et stærkt socialt sammenhold og er åben for nye mennesker, ideer og initiativer. Hos Struerspejderne er det ikke en hindring ikke at have spejdererfaring for at blive en god spejder. Vi møder mennesker, hvor de er, og vi giver os til tid at motivere, udvikle og styrke de udfordringer og kompetencer hvert enkelt menneske har med sig.

At være spejder og leder hos Struerspejderne er sjovt og udfordrende. Det er en fritidsaktivitet, hvor udelivet og kreativiteten er i højsæde.
Du får gode og fede oplevelser, socialt samvær, venskaber på tværs af alder og landegrænser.

Så hvis du er et positivt menneske, der er glad for socialt samvær med både børn og voksne, har du lyst til at gøre en forskel i din hverdag, har du eksempelvis kreative ideer, er initiativtager og ser naturen med masser af muligheder for aktiviteter – er der helt sikkert gemt en spejderleder i dig.

 

Struerspejderne er åbne over for alle mennesker, og hvis du er blevet nysgerrig og ønsker at udfordre dig selv, er du meget velkommen hos os!

 

Du kan kontakte gruppeleder Morten Sunesen på tlf. 20892133.
For mere info – læs da på vores hjemmeside www.struerspejderne.dk eller vores facebookside www.facebook.com/struerspejderne.

Du er også meget velkommen til at møde op i den aldersgruppe, du kan se dig selv i og snak med lederen for at høre, om spejderlivet er noget for dig.

 

Med venlig hilsen

Struerspejderne